Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mange e-handler udlover nu en hel del forskellige fragttyper. En af dem der er mest anvendt er for nærværende levering til en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsmetode.

Fragttiden er naturligvis usædvanlig afgørende om du har brug for dine nye produkter med det samme, så herved er det bestemt væsentligt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for den aktuelle vare.

Masser af e-butikker i Danmark lover levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer på posthuset inden logistikpersonalet tager hjem.

Trustpilot frembringer i højeste grad gavnlige muligheder

Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for enhver at søge information om priser i blandt forskellige internet butikker i Danmark og derved har massevis af firmaer på nettet været tvunget til at mindske udsalgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Det kan immervæk være fordelagtigt at prøve indtil flere webbutikker efter tilbud før du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Man skal imidlertid huske på, at såfremt en internet shop forhandler varer for en udsalgspris der anses for enormt fordelagtig, så bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig e-butik. Handler med kort er i hvert fald indbefattet af en forordning, hvilket skærmer dig som køber imod fup netbutikker.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre betalingen senere.

Trustpilot medfører fuldt ud fortræffelige muligheder

Før folk shopper hos en internet forhandler bør de uden tvivl tyde netshoppens handelsaftale, det er dog normalt en tidskrævende opgave.

Et nemt alternativ kan derfor være at granske om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet forretningen opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen regelmæssigt ses til af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Desuden får du lejlighed til at få hjælp, såfremt du forvoldes vanskeligheder i processen med dit indkøb. Her finder du mere om emnet.

Tilmed foreslåes det at man er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet, fx den returrettighed internet virksomheden garanterer. I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man altid beholder sin faktura e-mail, således man senere vil kunne vidne om købet, uafhængig om du er på shopping til en kvinde eller mand.

Den mest prisbevidste leveringsmulighed

Trustpilot forærer dig forholdsvis gode chancer for at kontrollere ret mange andre forbrugeres oplevelser og derved tilrådes det, at du vurderer internet selskabets vurderinger før du shopper.

Facebook frembringer på samme måde rigtig værdifulde løsninger til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det møder vi en del webshops hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som også må benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er reklamefinansieret. Vi har aftaler med masser af internet webshops derved at vi annoncerer virksomhedernes produkter, og opnår betaling hvis en af vores besøgende laver en ordre.

Oplysninger om tilbud og shops på nettet i Danmark opdateres fra tid til anden, men vi tager forbehold for korrektioner der potentielt er implementeret efter seneste opdatering af de viste informationer.