Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion internet firmaer foreslår i øjeblikket en række forskellige fragtmuligheder. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter ordren når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmanér.

Flere webshops stiller udsigt til 1 dags levering på utallige produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne på posthuset forinden de pakkeansatte har fyraften.

Det er klogt at du iagttager e-butikkens vurderinger

Det er særligt ligetil for internetbrugere at søge sig frem til priser i blandt flere internet forretninger og med det motiv har de fleste online selskaber set sig tvunget til at presse prisniveauet på deres varer – til børn, samt også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange yde gratis levering.

Men det kan alligevel vise sig profitabelt at analysere flere online virksomheder efter tilbud inden du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere betalingen ude i fremtiden.

Find ud af hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen

Inden folk bestiller i en butik på nettet kan man utvivlsomt have øje for webshoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være et sympol på at internet shoppen tilslutter sig de danske regler, udover at internet forretningen jævnligt revideres af fagmænd der kender reglerne. Dette er en god mulighed for bistand, ifald du forvoldes problemer som følge af din handel.

Ligeså slår vi et slag for at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde regler der er gældende for handlen, som eksempelvis den returret e-butikken lover. I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin ordrekvittering, så man senere kan vidne om sin ordre, uden hensyn til om man efterspørger produkter til en voksen eller et barn.

Stadig flere bestiller hos e-butikker

Trustpilot fremskaffer rigtig uafhængige muligheder for at eftergå en længere række øvrige forbrugeres omtaler og herved er det fornuftigt, at du vurderer online webshoppens omtaler inden du placerer din ordre.

Facebook bringer dig lignende relativt nyttige muligheder for at få indblik i e-forhandlerens popularitet. Derudover ses en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel kan udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med en samling af webshops hvori vi markedsfører forretningernes produkter, og indhenter godtgørelse såfremt du laver en ordre.

Anvisninger om produkter og online forretninger opdateres tit, men det er ikke muligt for os at give garantier imod justeringer der måtte være udarbejdet efter at vi sidst opdaterede de anvendte informationer.