Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly

Varenummer (SKU): 864113 Kategori:
Tilbud

kr. 107,00

Beskrivelse

Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly Produktfakta

  • Navn: Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly
  • Mærke: Liqui Moly
  • Pris: Kr. 105.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 749
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 864113

Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly fra Liqui Moly

Liqui Moly Fælgrens Special til Alufælge – Skånsom, Effektiv og Miljøvenlig!

Gør dine alufælge skinnende rene med Liqui Moly Fælgrens Special. Denne unikke fælgrens er specielt formuleret til rengøring af alufælge og er biologisk nedbrydelig, hvilket gør den sikker for både dine fælge og miljøet.

Nøglefunktioner:

  • Skånsom Rengøring: Liqui Moly Fælgrens Special er fri for syre og er skånsom på dine alufælge. Den fjerner effektivt snavs, støv og vejfilm uden at beskadige dine fælge.
  • Miljøvenlig: Dette produkt er biologisk nedbrydeligt, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for bilpleje. Du kan være sikker på, at du ikke kun passer på dine fælge, men også vores planet.
  • Let at Bruge: Med sin praktiske 1000ml flaske er Liqui Moly Fælgrens Special let at anvende. Bare spray, lad det virke og skyl for strålende rene fælge.
  • Universal Anvendelse: Perfekt til alle typer alufælge, dette produkt er et must-have til din bilplejerutine.

Hold dine fælge skinnende rene og beskyttede med Liqui Moly Fælgrens Special til Alufælge!

Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Spray & tube kemi fra Liqui Moly. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly online hos webshoppen KN-Auto.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fælgrens Special til Alufælge Biologisk nedbrydelig (UDEN Syre) 1000ml fra Liqui Moly og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.