Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm

Varenummer (SKU): 42312687386845

kr. 349,00

Effektiv Gulvrengøring Effektiviteten og fleksibiliteten ved Vikan Gulvskraber med Drejeled 60cm, designet til at gøre din rengøringsrutine nemmere og mere effektiv. Denne skraber er udstyret med en dobbeltlæbet cellegummikassette, hvilket gør den perfekt … læs mere her

Er Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm på lager?
Køb Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm

Beskrivelse

Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm Produktfakta

ProduktnavnVikan Gulvskraber m. drejeled 60cm
PrisDKK 349.00
MærkeVikan
Gratis fragtJa, ved køb over DKK 500
FragtDKK 39
VareID42312687386845
EAN5705020776458

Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm fra Vikan

Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori . Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm. Her i Danmark er der mange, der køber deres Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm i den kendte webshop XpertCleaning.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm. Køber du varer online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vikan Gulvskraber m. drejeled 60cm og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.