Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række internet selskaber giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige fragtmuligheder. Den mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo usædvanlig problemfri, samt oftest derudover den mindst kostelige løsning til levering.

Du kan ligeledes beslutte dig for at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er gerne lidt mindre prisbillig, men desuden vældig fleksibel. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette kræver at du opholder dig tæt på netshoppens lager.

Temmelig mange internet outlets reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på utallige produkter, men som imidlertid antager at ordren laves før et bestemt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren på posthuset forinden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte online outlets byder på fragt uden betaling, men i mange tilfælde forudsætter det at du handler for en bestemt sum. Alternativt bør man foretrække den mest prisbevidste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde – ligegyldigt om man er ved Kolding, Ikast eller Slangerup – vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Den mest letkøbte løsning til levering

Det er efterhånden temmelig problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra diverse forretninger på nettet hos galleri-fyn.dk og for det har adskillige e-shops fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på produkterne – til børn og babyer, lige så vel som til voksne – voldsomt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive profitabelt at kigge forbi nogle få netbutikker efter udsalg forinden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at indhente den bedste pris.

Du må alligevel være opmærksom på, at ifald en netshop afsætter en vare for en pris der kan virke uendeligt overkommelig, så kunne det ofte være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, der værner kunden imod svindlende online forhandlere.

Inden folk bestiller hos en internet webshop kunne man helt sikkert gennemse forhandlerens handelsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde.

Et andet forslag kunne være at bemærke hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, siden det skulle være en angivelse af at online firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at den jævnligt evalueres af specialister der har ekspertise inden for vedtægterne på området. Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du får vanskeligheder som følge af din ordre.

Foruden dette foreslår vi at køber er opmærksom på de mest centrale vilkår i forbindelse med transaktionen, for eksempel hvilken byttepolitik online shoppen tilsikrer. I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, så man altid kan eftervise sin bestilling, uden hensyn til om man efterspørger produkter til en pige eller dreng.

Den mindst kostelige fragtform

Trustpilot genererer regulære gode muligheder for at se nøjere på en række nuværende konsumenters reflektioner og derfor kan det være til hjælp, at du kigger på online forretningens bedømmelser forud for at du handler.

Facebook indebærer endvidere fuldkommen ærlige muligheder for at få et kig ind i netbutikkens popularitet. Her er der mange internet butikker hvor man kan formulere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har tætte samarbejder med en mængde internet varehuse hvori vi annoncerer deres varer, og får provision ifald den besøgende vi sender videre fuldfører en ordre.

Data om varer og internet firmaer understøttes ofte, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for modifikationer der eventuelt er foretaget siden vi nyligst opdaterede websitets informationer.