Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En del e-shops yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige leveringsmuligheder. Den mest populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når det passer dig bedst. Den er nemlig usædvanlig let, og desuden derudover den billigste fragttype.

Du kan tillige prøve at vælge afsending hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig beklageligvis en lille smule dyrere, men desuden meget let. Den billigste løsning til levering er dog at du selv henter pakken, som jo beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens bopæl.

Leveringstiden kan vise sig at være ret så betydningsfuld ifald du har behov for pakken om få sekunder, og i det øjemed er det selvfølgelig fornuftigt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt ved den pågældende vare.

En del internet forhandlere udlover levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer, men som ikke desto mindre kræver at transaktionen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varerne afsted før de pakkeansatte får fri.

Enkelte internet selskaber lover fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en konkret sum. I øvrigt burde man tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, der oftest – uanset om man befinder sig ved Fredericia, Nakskov eller Skjern – er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop.

E-handel udfordrer detailhandlen

Det er virkelig bekvemt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere netbutikker og så har flertallet af e-firmaer set sig nødsaget til at nedbringe priserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og yderligere også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Dog kan det trods alt være profitabelt at inspicere nogle få internet forretninger efter rabatkoder forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at få den bedste pris.

Man bør blot være årvågen med, at hvis en internet butik afhænder bedst i test varer for en salgspris der anses for helt ekstremt favorabel, så kan det for det meste være en varsel om en bedragerisk online webshop. Kortkøb er trods alt omfavnet af Indsigelsesordningen, der assisterer os overfor uægte e-shops.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere prisen ude i fremtiden.

Inden nogen handler på en internet webshop kan man i princippet kigge på webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt en omfattende opgave.

Et andet forslag kunne være at granske om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er et billede på at e-handlen opfylder de danske retningslinjer, foruden at e-butikken lejlighedsvis kigges til af eksperter der har meget erfaring med retningslinjerne. Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for problemstillinger med din handel. Website.

Ligeså er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest basale reglementer der har indvirkning på transaktionen, som fx den byttepolitik internet shoppen lover. Derfor er det tilmed relevant, at man når som helst sikrer sin købsbekræftelse, således man senere kan vidne om handlen, uden hensyn til om du efterspørger produkter til en dreng eller pige.

Diverse leveringsmuligheder

Trustpilot byder på ret så hæderlige muligheder for at evaluere diverse andre køberes opfattelser og herved støtter vi, at du eksaminerer webbutikkens ratings inden du handler.

Facebook indebærer tillige en række sikre genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed. Her er der nogle forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, som tillige kan tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi har aftaler med en hel del internet outlets hvor vi fremviser deres tilbud, og tager imod kommission for så vidt den bruger vi sender videre realiserer en ordre.

Viden vedrørende varer og online virksomheder værnes om fra tid til anden, men det er umuligt for os at give garantier imod rettelser der er blevet lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.