Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af e-butikker yder i øjeblikket et bredt udvalg af leveringsmetoder. Den mest moderne er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte produkter når du har tid. Leveringstypen er altså ret så fremkommelig, samt desuden ligeledes den mest betalelige leveringsmåde.

Du burde ligeledes tænke over at bestille levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig gerne en lille smule mindre prisbillig, men på den anden side meget ukompliceret. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til e-handlens tilholdssted.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende ifald man står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og derfor er det selvsagt fornuftigt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på det relevante produkt.

En række e-handler tilsiger 1 hverdags levering på deres primære produkter, men det stiller krav om at ordren lægges før et fastslået tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få de nye varer klargjort inden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del online forretninger præsterer fragt uden betaling, men undertiden afkræver det at man handler for en bestemt sum. Som alternativ burde du snuppe den mindst kostelige form for fragt, der mange gange – om du bor ved Køge, Sønderborg eller Vejen – er at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted.

Leveringstiden er jo ultra betydningsfuld

Det er jo ret fleksibelt for internetbrugere at analysere priser på forskellige webshops og derved har flere webshops set sig tvunget til at sænke salgsværdien på deres varer – til børn og babyer, men ligeledes til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange love levering uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive lønsomt at kontrollere et par forskellige internet handler efter rabatkoder forud for at du bestiller, således at du er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en online shop afhænder varer for en pris som er uhørt attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk online webshop. Handler med kort er på den anden side omfavnet af en lov, som skærmer dig overfor svindlende forhandlere på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at betale regningen over et længere tidsrum.

Før nogen shopper på en online virksomhed behøver de reelt få overblik over shoppens regler, men det er undertiden ikke særlig spændende.

En anden mulighed kunne være at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, som typisk er en forsikring om at online virksomheden understøtter de danske regler, foruden at virksomheden ofte vurderes af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Desuden giver det dig genvej til en hjælpende hånd, ifald du skulle få problemstillinger i processen med dit indkøb. Klik her og læs mere.

Tillige foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der kan have indvirkning på ordren, som eksempelvis den returneringsret netshoppen benytter. I den forbindelse er det desuden afgørende, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan eftervise sin ordre, uanset om man efterspørger produkter til en mand eller kvinde.

En garanti for at online shoppen accepterer den officielle danske lovgivning

Trustpilot fører til forholdsvis fantastiske chancer for at iagttage en lang række tidligere konsumenters vurderinger og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online webshoppens bedømmelser inden du shopper.

Facebook indebærer lignende en lang række relevante genveje til at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed. Desuden ser vi faktisk online selskaber i Danmark hvor det er muligt at skrive en kritik af virksomhedens service, som ligeledes burde anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi samarbejder med et hold af internet firmaer hvori vi fremviser forretningernes tilbud, og indhenter godtgørelse når en af vores besøgende foretager en ordre.

Oplysninger om varer og e-handler vedligeholdes tit, men vi ønsker ikke at tage ansvar for forandringer der eventuelt er udarbejdet efter sidste opdatering af hjemmesidens informationer.