Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af e-butikker giver i dag en række forskellige fragtmuligheder. Det mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig problemfri, og typisk tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du burde ydermere forsøge at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig gerne en anelse mere pebret, men tillige rigtig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette er betinget af at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens adresse.

Leveringshastigheden kan være ultra afgørende om vi står og skal bruge ordren nu og her, og med det formål er det fuldt ud på sin plads at du checker den estimerede leveringstid for den pågældende vare.

Mange online outlets byder på muligheden for dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, som alligevel forudsætter at orden realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få de nye varer ud af døren før lagerpersonalet har fri.

Flere online webshops byder på levering uden omkostninger, men i reglen kræves det at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ kunne du udse dig den mindst kostelige leveringsmodel, der i mange tilfælde – hvad end man opholder sig nær Herning, Grenaa eller Grindsted – vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

Efterse hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket

Det er i dag temmelig ukompliceret for folk at vurdere prisniveauet i blandt diverse e-firmaer hos Pinpon og med det motiv har en lang række e-butikker været tvunget til at mindske prisniveauet på en række af deres varer – til børn, og desuden også til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Men det kan imidlertid være udbytterigt at efterprøve et par forskellige internet butikker efter rabatkoder før du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at antage den billigste pris.

Man skal bare ikke glemme, at i tilfælde af at en online butik reklamerer en vare til salg for en salgspris som er utrolig billig, er det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk internet virksomhed. Køb med kort er imidlertid en del af en regel, der begunstiger os overfor uærlige forretninger på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at honorere omkostningerne over en længere periode.

Inden nogen køber hos en online webshop bør de principielt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt.

Et alternativ er at efterse om e-butikken er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et fingerpeg om at netshoppen forsvarer de danske retningslinjer, udover at internet selskabet regelmæssigt besøges af sagkyndige som kender reglementet på området. Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, hvis du får problemer med din ordre.

Udover dette er det klogt at man er påpasselig med de mest essentielle reglementer der har indflydelse på ordren, for eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren tilsikrer. I den forbindelse er det ydermere relevant, at man altid sikrer sin kvittering, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen, uafhængig om du leder efter et produkt til en pige eller dreng.

Få leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot bringer dig relativt fantastiske muligheder for at kontrollere en stor gruppe aktuelle kunders opfattelser og derfor slår vi et slag for, at du udforsker internet selskabets omtaler inden du lægger din bestilling.

Facebook leverer derudover super pæne metoder til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Her ser vi mange forhandlere på nettet hvor man kan forfatte en anmeldelse af deres køb, som ydermere kan bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har aftaler med en gruppe af firmaer på nettet da vi annoncerer firmaernes tilbud, og modtager godtgørelse i tilfælde af at du fuldfører en bestilling.