Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af e-firmaer frembyder i øjeblikket et hav af forskellige fragtløsninger. En af de mest moderne er efterhånden afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig rigtig simpel, og oftest endda den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan ligeledes beslutte dig for at få ordren sendt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld ultra gnidningsløs. Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter varerne, men det stiller krav om at du lever tæt på internet shoppens lager.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig central når du behøver ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det altså afgørende at du finder det anslåede leveringstidspunkt ved den aktuelle vare.

De fleste e-firmaer i Danmark stiller udsigt til 1 dags levering på adskillige produkter, hvilket dog står og falder med at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ekspederet inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Mange shopper via e-butikker

Det er jo efterhånden ultra let gængeligt for folk at finde de laveste priser i blandt diverse forhandlere på nettet og til gengæld har masser af online butikker set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på deres varer – til piger og drenge, og samtidig til voksne – drastisk, og endda nogle gange byde på levering uden betaling.

Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at checke flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at honorere pengene i flere bidder.

En sikring om at e-firmaet anerkender de danske love

Inden nogen bestiller på en shop bør man i reglen få overblik over deres regler, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant.

En nem løsning kunne være at finde ud af om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en sikkerhed for at online webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren undertiden kigges til af eksperter som behersker reglerne. Dette er en god anledning til en håndsrækning, hvis du får problemer i forbindelse med dit køb.

Desuden er det klogt at du er påpasselig med de mest basale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med ordren, som for eksempel den ombytningsret butikken garanterer. I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan eftervise handlen, uafhængig om man er på udkig efter varer til en herre eller dame.

Undersøg hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen fine muligheder for at inspicere en stor gruppe andre køberes observationer og derfor går vi ind for, at du betragter e-forretningens kritik inden du placerer din ordre.

Facebook medfører tillige altid habile muligheder for at få kendskab til netshoppens popularitet. Tilmed ser vi en række internet foretagender som tilbyder folk at sammensætte en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed burde anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Anvisninger vedrørende produkter og online shops ajourføres hyppigt, men der tages forbehold for rettelser der eventuelt er foretaget efter at vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.