Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse online forhandlere foreslår i vore dage en hel del forskellige muligheder for levering. Den mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig virkelig fleksibel, og desuden ligeledes den mest letkøbte fragtmetode.

Du burde også tænke over at få pakken sendt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Metoden bliver beklageligvis en anelse mere bekostelig, men også ekstremt gnidningsløs. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo beroer på at du er nær online webshoppens adresse.

En række online forhandlere stiller garanti om dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, som dog betinges af at bestillingen køres igennem før et besluttet tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen skippet afsted forud for at de lageransatte har fri.

Flere webbutikker sikrer fragt uden gebyr, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb. Derudover burde man snuppe den mindst kostelige leveringsversion, der typisk – ligegyldigt om man opholder sig i Randers, Frederiksværk eller Hadsten – vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

Den billigste form for levering

Det er ualmindeligt enkelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser hos forskellige e-forretninger og følgelig har masser af internet outlets fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på varerne – til juniorer, lige så vel som til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Det kan dog imidlertid være udbytterigt at checke nogle online forhandlere efter rabatkoder før du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at modtage den skarpeste pris.

Man skal dog være klar over, at når en online butik udlover deres produkter til en pris der virker mystisk billig, så er det undertiden være et signal om en uægte online shop. Handler med kort er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, der assisterer dig som kunde overfor falske online webshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen ude i fremtiden.

Før folk shopper i en online butik behøver de uden tvivl gennemse butikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange et omfattende projekt.

Et andet forslag er at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærket, da det typisk er et kendetegn for at online butikken forsvarer de officielle danske regler, udover at internet shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af jurister der har indsigt i de gældende vilkår. Dette er desuden din chance for support, ifald du skulle få besvær som følge af din bestilling.

Ligeledes slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest aktuelle betingelser der har betydning for bestillingen, f.eks. hvilken bytteret internet shoppen kører med. I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne dokumentere handlen, om man er på udkig efter produkter til en herre eller dame.

Fragtperioden er selvfølgelig særligt betydningsfuld

Trustpilot frembyder absolut troværdige genveje til at se nøjere på en hel del eksisterende konsumenters vurderinger og derfor går vi ind for, at du betragter e-forretningens omtaler inden du køber.

Facebook giver dig desuden fuldt ud belejlige muligheder for at få indblik i online webshoppens troværdighed. Derudover møder vi endda internet webshops som tilbyder kunderne at formulere en kritik af deres køb, som lige så vel må bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.